Foto resumeren meisje grijs.jpg

Een bijbaan die ook nog nutttig is voor je studie!

Kom examentraining

geven bij

EXAMsterdam

Steeds meer examenkandidaten volgen een eindexamentrainingen voor verschillende vakken. Sommigen gewoon om te slagen, maar veel leerlingen doen deze training omdat ze een hoger cijfer op hun eindlijst willen halen. EXAMsterdam geeft 2- en 3-daagse examentrainingen aan leerlingen van VMBO, HAVO en VWO.

 

Wij zijn op zoek naar WO- en HBO-studenten die examentrainer willen worden.

Voordat je bij ons aan de slag gaat word je intensief getraind tot een volwaardige examentrainer. We vertellen je alle ins en outs van onze methode. We leren je hoe je nog beter kan presenteren en geven je pedagogische training.

De examentrainingen zelf beginnen in april 2020 en zullen vooral in de weekenden en in de voorjaars- en mei- vakantie plaatsvinden.

Wil je ook examentrainer worden?

Stuur ons dan een video van ongeveer drie minuten waarin je jezelf kort voorstelt. Neem in dezelfde video een onderdeel van jouw vakgebied en leg het ons uit alsof je voor je klas eindexamenkandidaten staat. Je mag zelf weten wat je wilt bespreken. Wij willen graag zien hoe je het aanpakt en hoe bevlogen je bent.

En nog wat.. behalve dat je goed betaald wordt als examentrainer, ontvang je ook een vergoeding voor het volgen van onze opleiding.

 

Over EXAMsterdam

EXAMsterdam is een jonge organisatie. 3 gerenommeerde huiswerkinstituten werken samen om de besten examentraining aan te bieden in Amsterdam. Wij schrijven en organiseren examentrainingen in alle vakken voor middelbare scholieren op alle niveaus.